Road trip 2011


USA-rejsen 2011

2011 var en lidt anderledes USA-rejse, som også indeholdte et 7 dages krydstogt.

Krydstogt med Royal Caribbean Cruise Line booket hoa Scandinavia Cruise Center.

Flybilletter med Lufthansa og Swiss Air købt som messetilbud på rejsemessen i Øksnehallen.

Hoteller og lejebiler booket på internettet. Rejste sammen med et hold venner.

 

Afrejse ultimo marts med Lufthansa via München til Miami. Afhenter lejebil og kører til Miami Beach, hvor vi skal bo i fire dage på Indian Creek Hotel. Der er forvirring om vores reservation, da jeg har afbestilt den første reservation og bestilt igen via en anden hjemmeside med bedre priser. Det bliver løst med en gratis opgradering og gratis drinks i baren. 😊

De næste tre dage udforsker vi dejlige Miami Beach og omegne. Dag fire kører vi til Port Canaveral, hvor bilen afleveres og vi går ombord på Freedom of the seas.

 

De næste syv dage går med et fantastisk krydstogt, hvor vi besøger en række spændende øer.

Første stop var CocoCay, Bahamas, som er en rigtig bounty ø med strand og palmer. Næste stop var Charlotte Amalie, der er en by på den Amerikanske Sankt Thomas i øgruppen Jomfruøerne - de forhenværende Dansk Vestindiske Øer. I byen er der stadig mange spor efter danskertiden, blandt andet mange danske gadenavne. Vi besøgte bl.a. Blackbeard's Castle og Government House.

Næste stop var Philipsburg på den Hollandske del af St. Maarten. Det er ligeledes en hyggelig Caribisk by med masser af liv. Vi tog også ud til den berømte Maho Beach, som ligger direkte ved startbanen på Princess Juliana International Airport. Det betyder, at flyene kommer meget lavt indover stranden. Det er blevet en stor attraktion at stå her, når de helt store fly starter og lander, det er dog ikke helt ufarligt.

Efter syv dages vellykket krydstogt ankommer vi igen til Port Canaveral, hvor vi afhenter en ny lejebil, som denne gang er en helt ny Ford Taurus. Vi kører nu tværs over Florida til Fort Myers Beach, hvor vi tjekker ind på det hyggelige The Lighthouse Resort, hvor vi boede I seks dage.

Fort Myers Beach er en hyggelig ferieby direkte ud til den Mexicanske Golf. Her er butikker, restauranter og en dejlig strand. Der er også gode udflugtsmuligheder til bl.a. Naples, Fort Myers, Sanibel Island og J.N. Ding Darling National Wildlife Refuge.

Efter seks dage her, gik turen tilbage til Miami, hvor vi fløj med Swiss Air via Zürich retur til København.

En anderledes USA rejse, hvor temaet var Krydstogt og afslapning og ikke så mange seværdigheder, som på de andre USA rejser. I alt 18 dage.