El Paso


El Paso

El Paso er en grænseby i den vestlige del af staten Texas og har ca. 700.000 indbyggere. El Paso ligger ved floden Rio Grande, som her udgør grænsen til Mexico.

El Paso er ikke overrendt af europæiske turister og det er ikke et sted man automatisk kommer forbi. Vi besøgte byen efter et besøg i Carlsbad Caverns National Park og på vej mod vest til Chiricahua National Monoment. Interstate 10 går igennem byen og Interstate 25 starter lidt nord for byen.

Vi ankom en varm eftermiddag og havde egentligt planlagt en svalende tur i hotelles pool. Men den var desværre lukket af myndighederne! Så vi besluttede at tage ud og se byen. Det er ikke den mest interessante by, der er dog flere museer, kirker og flere parker og naturområder omkring byen.

Prisniveauet er rimeligt lavt og downtown finder du mange Mexicanske butikker, ligesom her er meget Mexicansk stemning og kultur. Det er også muligt at krydse grænsen til Mexico, hvis man har mod på det.

Det største seværdighed er Scenic Drive – Overlook, et flot udsigtspunkt lidt oppe ad bjerget, hvor der er en fantastisk udsigt over hele El Paso og ind til Mexico. Dette sted skal ses både i dagslys og i mørke.

Du finder i øvrigt hele tre af en af vores favorit restauranter - Texas Roadhouse omkring El Paso. Bemærk at El Paso ikke følger det øvrige Texas tidszone, men følger Mountain Time.

Vi havde en enkelt overnatning på Americas Best Value Inn & Suites i den vestlige del af byen. Værelset var ok, men servicen var elendig, poolen var lukket og morgenmaden var dårlig.