Road trip 2014


Roadtrip 2014 – både det sydlige og det vestlige USA

Roadtrip 2014 – både det sydlige og det vestlige USA

Vores USA roadtrip 2014 var en ekstra spændende kombination af by, strand, natur og storby.

By ferie i spændende og hyggelige New Orleans, badeferie i Laguna Beach Californien, roadtrip i det vestlige USA, stop i Las Vegas og stop i Los Angeles. I alt 22 dage.

Flybilletter bestilt via MeJet inkl. indenrigsflyvning kr. 4.715,- pp.

Billeje full size, 17 dage Alamo, via Rentalcars. Kr. 2.984,- inkl. ekstra fører og en tank benzin.

Se kort

 

Dag 1. Afrejse om morgen fra København med Air France/Delta Airlinew via Paris og Atlanta til New Orleans. Ankommer sidst på eftermiddagen og tager taxi ind til byen. Der er ingen grund til at have bil i New Orleans, det er nemt at komme rundt og der er dyrt at parkerer. Vi bor i 3 dage på det hyggelige og meget centralt beliggende Best Western Franch Quarter Landmark.

Dag 2-4 New Orleans, Vi ser og oplever en masse spændende ting. Bl.a. The French Quarter, Bourbon Street og sejler med hjuldamper på Mississippi. (se beskrivelse af New Orleans under storby ferie)

Dag 4. Flyver om eftermiddagen fra New Orleans til Los Angeles, henter bil og kører til Laguna Beach. Vi kører ca. 80 km.

Dag 5-11. Badeferie i den hyggelige strandby Laguna Beach. Vi har holdt ferie her før og har begge gange boet på det charmerende Art Hotel. (se beskrivelse af Laguna Bach under badeferie)

Dag 11. Så begynder det egentlige roadtrip. Vi kører til Joshua Tree National Park, en sjov og særpræget nationalpark. Vi overnatter i Williams AZ, en hyggelig by på den berømte, gamle route 66. Vi kører ca. 700 km.

Dag 12. Vi fortsætter til Petrified Forest National Park, hvor vi ser de fantastiske forstenede træer. Vi overnatter i Cortez CO. Vi kører ca. 560 km.

Dag 13. Vi starter dagen med en hurtig tur til Four states corner (se under nationalparker) og fortsætter til en af de mest spændende nationalparker - Mesa Verde. Vi overnatter på Hotel Inca Inn i Moab, UT, Vi kører ca. 350km.

Dag 14. I dag besøger vi to nationalparker og starter derfor tidligt. Vi tager til Arches National Park, som er en kæmpe oplevelse. Midt på dagen kører vi det korte stykke (40 km) til Canyonlands nationalpark, som måske ikke er den mest spændende park, men som har lidt af det hele, kløfter, udsigt, stenbuer, ruiner osv. Vi overnatter på Hotel, Four Corner Inn i Blanding, UT. Der ligger en steak restaurant lige ved hotellet. Først efter bestilling opdager jeg, at det er en non alkohol restaurant. Vi kører ca. 230 km.

Dag 15. Så kører vi til Antelope canyon upper, hvor vi skal se den fantastiske slugt. Man kan kun komme på guidet ture og I højsæsonen bør man forudbestille, hvis man vil undgå lang ventetid. Vi havde bestilt tid hos Navajo Tours kl. 13, hvor man ikke skal betale forud. Pga. 4. juli optog i en af de byer vi kom igennem, var vi sent på den. Men da dette område ikke følger sommertiden ”vandt” vi en time og kom med på turen kl. 12.00. Den smalle kløft er særlig flot midt på dagen, hvor solen står højt og lyset visse steder kommer helt ned i bunden af kløften. (læs mere og se billeder under Antelope i afsnittet nationalparker)

Efter en super oplevelse i Antelope Canyon tog vi forbi den kendte hesteskos formet Horseshoe Bend, som absolut er et besøg værd. Vi overnattet i Kanab, UT, hvor regnvejr desværre lagde en dæmper på 4. juli festen. Vi kører ca. 440 km.

Dag 16 Efter en del regn aften før, er det igen fint vejr. Vi kører til Zion Nationalpark via den østlige indgang, som giver en meget flottere tur ind i parken via tunneller og flotte bjergveje. En del af Zion Canyon Scenic Drive er lukket for biltrafik. Man skal derfor med shuttle bus, det kan dog være svært at finde en parkeringsplads. Vi køre derefter til Las Vegas, hvor vi har tre overnatninger på Hotel Flamingo. Vi kører ca. 330 km.

Dag 16-19. Tre nætter, to hele dage i Las Vegas. Det er fjerde gang vi besøger Vegas og det er stadig en interessant og sjov by. Vi tager rundt på de forskellige kasinoer, vi tager i outlets og vi slapper af ved poolen. (læs mere om Las Vegas under storbyer)

Dag 19. Vi forlader Las Vegas og kører til Los Angeles, hvor vi overnatter centralt i Hollywood på hotel Days Inn. Vi kører ca. 420 km.

Dag 19-21. Vi har været i Los Angeles adskillige gange, men det er første gang vi bor i selve Hollywood. Vi er rundt i Hollywood, på Farmers market og oppe ved Hollywood skiltet. Vi flyver fra Los Angeles dag 21 først på aften.

Dag 22. Vi tog fra Los Angeles med Air France og via Paris hjem til København. Endnu en super USA rejse er vel gennemført.

Kørsel i alt ca. 3200 km.

Pris i alt for 2 personer inkl. Fly, bil, benzin og hoteller DKK 29.000,- (2014 dollar kurs 5,5)

Se Kort her.