Venice Beach


Venice Beach - bred sandstrand og livlig strandpromenade

Venice Beach er en af strandbyerne ved Los Angeles. Venice Beach er opkaldt efter Venedig, da der rent faktisk er gravet en del kanaler i området.

Venice Beach er bl.a. kendt for den afslappede og lidt hippie agtige stemning. Her er en  brede sandstrand, en store marina og en hyggelige strandpromenade - The Venice Beach Boardwalk, som går nord på mod Santa Monica. Du finder også en næsten 400 meter lang mole, som i modsætning til Santa Monica er helt uden gøgl og især benyttes til fiskeri.

Venice er et hyggeligt område og især i weekenden er her mange mennesker. Strandpromenaden er velbesøgt af både lokale og turister, her er folk på cykler, rulleskøjter og skateboards. Nå du går mod nord oplever du det hele, med cafeer, isbutikker, souvenirbutikker, gadehandlere, gøgler osv. Nå du går her langs stranden oplever du også de mange boldbaner, hvor der spilles basket og volleyball, der er flere skaterbaner og du oplever den berømte Muscle Beach, som er et udendørsmotionscenter for bodybuilderne, der vil vise sig frem.

Hvis du er her i flere dage kan du naturligvis også tage ind og se selve Los Angeles og Hollywood. Venice ligger også kun 10 minutter fra Los Angeles Internationale Airport.

Vi har boede en gang i selve Venice Beach i 2009 på hotel Marina International, som nu har ændret navn til Hilton Garden Inn Marina Del Rey.