Billige flybilletter


Find de bedste flybilletter til USA

Det første du skal bestille, er flybilletterne. Der kan ofte være mange penge at spare ved at vælge den rigtige rejsedato og det rigtige selskab. Når flybilletterne er bestilt, kan du reservere hoteller og bil.

Du kan vælge at bestille dine USA billetter via et rejsebureau og evt. bestille første hotelovernatning, så er du normalt dækket af rejsegarantifonden. Du kan også selv finde de bedste flybilletter via en af de store søgemaskiner. Til Vores USA billetter benytter vi ofte Momondo.dk eller travelmarket.dk.

Start din søgning så tidligt som muligt, vær fleksibel med rejsedatoer og søg gerne på forskellige lufthavne. Efter vores erfaring er Momondo og Travelmarket de bedste søgesider. Disse to sider giver dig mulighed for rundrejse og forskellige ankomst og afgangs lufthavne. Husk, at søge på nærliggende lufthavne. Vi sparede et år kr. 1.800 pr. person, ved at benytte den mindre John Wayne Airport, 60 km fra Los Angeles og med samme rejsetid.

Husk også at sortere på antal stop og samlet rejsetid, så du kan vurdere, om det måske kan betale sig at betale lidt mere for at spare et antal timer. Hvis der er mellemlandinger, skal du passe på at have tid nok til flyskift og immigration, hvis det er i USA.

Vi har ofte en indenrigsflyvning i ferien, som er næsten gratis, når det hele købes som en samlet billet. F.eks. København til Denver (stop i 10 dage), Denver til Los Angeles og 10 dage efter fra Los Angeles til København. Dette var billigere end København til Los Angeles t/r.

Vi har også et par gange fået et "gratis" stopover i New York. Hvis du alligevel mellemlander i f.eks. New York, er det ofte muligt at stå af og tage nogle dage her, før du flyver videre. I 2017 flyver vi ud til Las Vegas og hjem fra Los Angeles, billigere end en retur billet til enten Las Vegas eller Los Angeles.

Det er vores erfaring, at flybilletterne er billigst 8-10 måneder før afrejse. Vi har i de seneste 12 år altid fundet gode billetter til mellem kr. 3.500 og 3.900, ved afrejse sidste uge i juni.

Har du kommentarer eller spørgsmål til vores USA flybilletter, kan du kontakte os på: kontakt@voresusa.dk

 

Læs Udenrigsministeriets vejledning om pas og ESTA/visum her


Søg de bedste flybilletter

 

Søg på forskellige dage og tider. Vær opmærksom på rejsetid, antal stop og afrejse-/ankomsttider. Søg på forskellige- og nærliggende lufthavne. Søg også på forskellige søgesider, da de ofte finder forskellige billetter.

Opret en søgeagent og følg priserne over nogle dage.


Flere søge muligheder

 

Når du finder de rigtige billetter, skal du afgører hvor og hvordan, du vil bestille. Vi vælger oftes en dansk side eller flyselskabet direkte. Tjek om de er omfattet af rejsegarantifonden, eller overvej om du vil tilkøbe en forsikring.

Du kan naturligvis også spørge om pris direkte hos et rejserejsebureau. De kan af og til tilbyde andre ruter og kender de aktuelle kampagner og rabat muligheder.