Bisti / De-Na-Zin Wilderness

Spændende månelandskab

Spændende og særpræget landskab,

Bisti / De-Na-Zin Wilderness er et spændende og særpræget landskab af badlands, der tilbyder nogle af de mest usædvanlige landskaber, der findes i Four Corners Region. Det er som at gå en tur på en fremmed planet.

Der er flere af disse særpræget steder i dette område af New Mexico. Bisti ligger 36 mil syd for Farmington ad NM 371. Der er skilte som via en kort grusvej viser til parkeringspladsen.

Bisti / De-Na-Zin Wilderness er et flot og spændende område at gå en tur rundt i. Tid og naturlige elementer har ætset en fantasiverden af mærkelige klippeformationer lavet af blandet sandsten, skifer, mudsten, kul og silt. Forvitring af sandsten danner hoodoos - forvitret klippe i form af spir, top klipper og andre usædvanlige former.

Der er ingen afmærket stier, så hold øje med retning, så du kan finde tilbage og husk godt med vand, da der er meget varmt i området.

Hvis du synes om Bisti bør du også besøge Ah-Shi-Sle-Pah Wilderness, som er et nærliggende og super spændende område med mange hoodoos