Flyforbindelser og rejseforsikring


Flyforbindelser
Der kommer flere og flere direkte forbindelser fra København til flere byer i USA. Men ofte skal du påregne et skift i Europa eller USA. Hvis du skal til vestkysten foretrækker vi at skifte i det østlige USA. Det deler rejsen mere op, så du ikke skal side i 11 timer i flyet.

Hvis du mellemlander i USA skal du normalt i første lufthavn gennem paskontrol, immigration og toldkontrol. Din bagage er normalt mærket med slut lufthavnen, men du skal ved første mellemlanding i USA hente din bagage, gå igennem tolden og aflevererden igen. Men det er nemt og hurtigt. Nu flyver du så indenrigs og kan gå direkte ud fra næste lufthavn.

Immigrationen kan tage lidt tid, så husk at have mindst to timer imellem dine fly forbindelser i USA

 

Forsikringer

Dit gule eller blå sygesikringsbevis gælder ikke i USA. Du skal derfor altid forsikrer dig på anden vis. Undersøg om der er rejseforsikring via din indbos forsikring eller om det kan tilkøbes. Husk det skal være med dækning i USA (hele verden). Det er også muligt, at du har rejseforsikring via dit kreditkort. Alternativt kan du flere steder købe separate rejseforsikringer. Overvej også om du vil have en afbestillingsforsikring.