Oceanside


Oceanside - en klassisk strandby

Oceanside er en klassisk strandby i det sydlige Californien, lidt nord for San Diego. Her er rigtig ferie stemning med bred sandstrand, strandpromenade og en klassisk amerikansk mole, som med sine 600 meter er en af USA's længste træmoler. Downtown findes også butikker, cafeer og restauranter.

I Oceanside står den på afslapning og et roligt tempo. Livet leves på den fine sandstrand, hvor der bades, spilles bold og solbades ligesom der er gode surfemuligheder. Der er dagen lang liv på stranden og på den hyggelige moles, hvor folk fisker, går tur samt nyder den flotte solnedgang. For enden af molen ligger der en restaurant og du ser ofte sæler og delfiner boltrer sig i bølgerne.

Hver torsdag formiddag er der farmers marked i byen og torsdag aften er der sunset market med masser af boder og underholdning.

Når man bliver træt af sol og strand er der flere udflugtsmuligheder. Besøg f.eks. den store marina, Mission San Luis, tag på surf museum eller besøg kunst museet. Det er også oplagt at besøge den spændende by San Diego eller tage til et af de mange store outlets i området.

Vi boede en uge i Ocenside i 2015 på Best Western Oceanside Inn, et rigtigt godt hotel, men lidt langt til stranden og centrum. Vi besøgte byen igen i 2017, hvor vi via Vrbo.com,  boede i en lejlighed med havudsigt og direkte til stranden. I 2022 bor vi igen i Ocenside, denne gang i et hyggeligt hus lige ved den dejlige strand og tæt på centrum.