Lancaster,


Lancaster - Amish

Lancaster i staten Pennsylvania er grundlagt i 1792 og er dermed den ældste amerikanske by, som ikke ligger ved kysten.

Lancaster er egenligt ikke en rigtig storby og ikke en by, man holder ferie i. Vi besøgte byen i 2013, fordi det passede på vejen fra Niagara Falls til Washington og fordi, at det er i dette område, at man kan opleve Amish folket.

Lancarster er en hyggelig og overskuelig by. Der er mange kirker i byen, gode shoppingsmuligheder og også et fint Farmer marked. Du kan også besøge Farmers Museum og Landis Valley Museum, hvor man kan opleve den traditionelle førindustrielle leveform, som endnu praktiseres af Amish folket. Lancaster var hovedstad i Pennsylvania 1799-1812.

Vi besøgte en række små Amish samfund med små lokale gårdbutikker og små lokale markeder – det er interessant at opleve, hvordan de lever uden moderne teknologi.

Vi boede i udkanten af byen på Days Inn. Det var her vi første gang oplevede en Texas Roadhouse restaurant, som efterfølgende er blevet en af vores ynglings restauranter, som vi vælger, når det er muligt. Det er en kombination af en sportsbar og et super steak house, med rigtige gode bøffer.