2018 turen


Roadtrip 2018 – midt og øst

 

Vores USA roadtrip 2018 - både midt og øst. I alt 22 dage og igen en kombination af natur, nationalparker, byer, strand og storby.

Vi flyver til Denver, hvorfra vi rejser rundt til en række spændende seværdigheder og nationalparker. Efter 8 dage flyver vi til Washington og kører mod syd til en række kendte og mindre kendte nationalparker. Herefter går turen til en uges badeferie på østkysten. Ferien afsluttes med to dage i Washington.

Flybilletter er købt direkte, som en rundrejse, på Lufthansas hjemmeside 11 måneder før rejsen. Efterfølgende er prisen steget og den ene strækning er udsolgt. Pris for rundflyvning inkl. indenrigs fly i USA kr. 5.200 pp.

De fleste hoteller er reserveret, men ikke betalt og alle med mulighed for afbestilling indtil 24 - 48 timer før ankomst. Ligeledes er de to lejebiler allerede bestilt via Autoeurope. Også her er der mulighed for ændring og afbestilling. På bilerne er det også vores erfaring, at den bedste pris er 10-11 måneder før.

Efter ankomst til Denver henter vi den lejede full size SUV og så begynder den spændende rundrejse. Den foreløbige plan er at besøge:

·        Paint Mines Interpretive Park.

·        Kasha-Katuwe Tent Rocks National Monument

·        Ah-shi-sle-pah badland

·        Canyon de Chelly National Monument

·        Black Canyon of the Gunnison National Park

·        Colorado National Monument

·        Dinosaur National Monument

·        Fantasy Canyon

·        Rocky Mountain National Park

Herefter flyver vi med United til Washington. Vi henter en ny bil og kører de næste fire dage igennem en række nationalparker.

·        Shenandoah National Park

·        Blue Ridge Parkway (delvis)

·        Great Smoky Mountains National Park

·        Congaree National Park

Endelig går turen via Columbia South Carolina til en uges badeferie på østkysten ved den hyggelige Myrtel Beach, med den gode strand. Vi skal bo direkte til stranden og med havudsigt. Ferien afsluttes med to dage i Washington, inden vi rejser hjem via Frankfurt med Lufthansa.