Grand Canyon North Rim


Den flotteste Grand Canyon?

Når der tales om Grand Canyon, er det normalt South Rim der menes. Det er der de fleste turister kommer og det er der, hvor der ofte er kø og trængsel. North Rim ligger mere isoleret og besøges kun af en tiendedel af turister i forhold til South Rim.

North Rim bliver ofte overset, men er absolut et besøg værd og er måske endnu flottere end South Rim. Det er kun godt to timer fra Zion east entrance, så det er ikke svært at komme hertil. Hvis du gør dig ulejligheden og kører ud til Grand Canyon North Rim, vil du blive rigt belønnet. Her er en række imponerende udsigtspunkter, hvor du ofte er næsten alene og virkelig kan nyde den storslåede udsigt i stilhed.

Der er gode muligheder for vandreture, men du kan også køre til de fleste udsigtspunkter og kun gå et kort stykke. De vigtigste punkter er Bright Angel, Point Imperial, Vista Encantada, Roosevelt Point, Walhalla Overlook, Angels Window og Cape Royal.

Det vil være optimalt med en overnatning her, så kan du både opleve solnedgangen og solopgangen. Der er dog kun et hotel med værelser og hytter i selve national parken, så der skal reserveres i god tid. Hotellets hovedbygning, fra 1932, ligger helt ude på kanten, hvor der er en fantastisk udsigt både inde fra restauranten og ude fra den store terrasse.

Grand Canyon North Rim er kun åbent fra maj til oktober – resten af året er normalt lukket pga. af sne.