San Diego


San Diego storby og strand

San Diego er en stor havneby i det sydlige Californien ved Stillehavet, nær den mexicanske grænse. San Diego har ca. 1,3 million indbyggere og er den næststørste by i Californien. San Diego er områdets center for kultur, uddannelse og hospitalsvæsen. Der findes også flere universiteter i området, så der er mange unge mennesker både fra USA og resten af verden. San Diego er også kendt for sin store flådebase, hvor blandt andet grunduddannelsen til specialstyrken Navy Seals foregår.

San Diego har en hyggelig gl. bydel og byder også på mange turistattraktioner, bl.a.: SeaWold, San Diego Zoo, Seaport Village, Lego Land, Old Town San Diego og Gaslamp Quarter. Derudover, er San Diego også hjemsted for utallige strande såsom; Coronado Beach, Mission Beach, Ocean Beach, Pacific Beach, La Jolla og Del Mar Beach.

En nem og praktisk måde at besøge mange af byens seværdigheder – er ved at tage på tur med San Diego Trolley, som kører rundt til de forskellige områder og giver mulighed for at hoppe af og på, efter behag. Der er oplevelser til mange dage. Du må ikke gå glip af San Diego Zoo, havnen og Coronado Beach. Er du til billig shopping findes her det store Las Americas Premium outlets, med 125 butikker med alle de kendte mærkevarer.

Lige uden for centrum finder du de gode sandstrande. Vi har boet på Ocean Park Inn direkte ved den hyggelige Pacific Beach. Her bor du direkte til stranden og har butikker og restauranter inden for gå afstand.