Planlægning af USA rejsen


Planlægning

Planlægning er en sjov del af din USA rejse. Du kan naturligvis bestille en færdig pakkerejse og så se, hvad du oplever. Du kan også få en USA rejsearrangør til at tilpasse en komplet USA rejse, ud fra din ønsker, inkl. flybilletter, hoteller og billeje. Men du kan også planlægge og bestille selv - det er ikke svært.

Planlægning er for Vores USA en stor del af fornøjelsen. Vi starter planlægningen op til et år før. Vi surfer på nettet, læser en masse og får god inspiration. Hvilke stater, hvilke byer og hvilke seværdigheder vil vi besøge og hvordan passer det? Er der en rimelig sammenhæng så vi kan køre imellem stederne? Eller skal vi flyve indenrigs i USA eller måske opdele ønskerne over flere rejser?

Vi lister alle ønsker og bruger meget aktivt Google maps, som et rigtigt godt værktøj, for at få et godt overblik over placering og afstande. Når planen er klar, skal du igang med at booke. Begynd med at finde de bedste flybilletter til USA - det betaler sig normalt at være i god tid. Læs under menupunkterne flybilletter og hvordan skal vi bo

Har du kommentarer eller spørgsmål til vores USA rejser, kan du kontakte os på: kontakt@voresusa.dk.