Niagara falls state park


Imponerende vandfald

Niagara falls er et imponerende syn. Niagaravandfaldene består af tre vandfald på St. Lawrencefloden på grænsen mellem Canada og USA. De tre vandfald er: American Falls og Horseshoe Falls samt det mindre Bridal Veil Falls. Højden er 57 meter og vandmængden er 2.400 m³/s.

Niagara Falls er en seværdighed, der skal opleves mindst en gang i livet. Niagara Falls er hverken verdens højeste eller største vandfald – men Niagara Falls er alligevel dybt fascinerende, men kommer helt tæt på de enorme vandmængder, der konstant hamrer ned gennem faldene.

Begge sider af vandfaldene er blevet meget turistet med hoteller, butikker osv. men det stadig en stor oplevelse. Der er flere måder at opleve Niagara Falls på. Der er flere punkter og platforme, hvorfra man kan nyde udsigten. Man kan også iført regnfrakke komme ned og stå ganske tæt ved vandet, eller tage med en af turbådene, som sejler turister så tæt på American og Horseshoe Falls som muligt. Bådene sejler fra både den amerikanske og den canadiske side.

Du må absolut ikke snyde dig selv for en tur over broen til den canadiske side, hvor du har en helt anden udsigt til vandfaldene. Du kan uden problemer tage din amerikanske udlejningsbil med over grænsen ved Rainbow Bridge.