Red Rock Canyon National Conservation Area

Red Rock Canyon blev udpeget som Nevadas første National Conservation Area. Red Rock Canyon ligger 26 miles vest for Las Vegas på Charleston Boulevard / State Route 159. Området besøges hvert år af mere end to millioner mennesker.

I markant kontrast til en by, der er gearet til underholdning og spil, tilbyder Red Rock fristelser af en anden art, herunder en 13-mile naturskøn køretur, vandrestier, klatring, ridning, mountainbiking, landevejscykling, picnicområder, naturobservation og besøgscenter med indendørs og udendørs udstillinger.

I 1990 ændrede særlig lovgivning støttet af Nevada-kongresdelegationen status for Red Rock Recreation Lands til et nationalt bevaringsværdigt område. Denne lovgivning giver finansiering til at beskytte og forbedre området.

Det flotte og dramatiske landskab er formet gennem millioner af årog geologer er både forbløffede og begejstrede over de mange farver og formationer på de gigantiske klipper og sten. Området forvaltes af BLM, som er den største administrator af offentlige arealer i Vesten.

Du kan køre rundt og se det vigtigste på et par timer, men du kan også nemt bruge en hel dag i dette spændende område.