Carlsbad klassisk strandby

Carlsbad er en kystby i North County-regionen i San Diego County, Californien. Byen ligger 135 miles syd for Los Angeles og 55 miles nord for San Diego.

Carlsbad er en strandby i det sydlig Californien og lige syd for Oceanside. Byen er kendt som "The Village by the Sea" for sin 7-mile lange strand, der er omgivet af maleriske havklipper og afrundet af byens strandpromenade. Carlsbad er et sted for sol, sjov og underholdende dage, uden stress og jag.

Her er en afslappet ferie stemning med bred sandstrand, strandpromenade og en hyggelig Downtown med butikker, cafeer og restauranter. Hver uge er der farmers marked i byen med masser af boder og underholdning.

Livet leves især på den fine sandstrand, hvor der bades, spilles bold og solbades ligesom der er gode surfemuligheder. Når man bliver træt af sol og strand er der flere udflugtsmuligheder. Besøg f.eks. Legoland, Mission San Juan eller det flotte naturområde Torrey Pines State Natural Reserv. Det er også oplagt at besøge den spændende by San Diego eller tage til et af de mange store outlets i området.

Vi boede en uge i Carlsbad i 2019 på Best Western Plus Beach View Lodge, på et pænt værelse med balkon og havudsigt.