Lassen Volcanic National Park


Det syder og bobler

2 1/2 times kørsel nord for Reno finder du Lassen Volcanic National Park. Nationalparken minder lidt om Yellowstone National Park, men er meget mindre. Parken har fået navn efter den danske smed Peter Lassen fra Farum.

Her kan du opleve de kogende mudderhuller og den karakteristiske stank af svovl der syder og bobler op fra undergrunden. To af de mest besøgte områder er Sulphur Works og Bumpass Hell, hvor man skal ud på en 3 miles vandretur.

Da vi besøgte Lassen Volcanic National Park i slutningen af juni 2017, var parken delvis lukket pga. af sne og mudder. Vi kunne derfor ikke komme til Bumpass Hell. Alternativet blev så at køre ud af parken og ind igen af en mindre grusvej til Drakesbad Guest Ranch og så gå til Devils Kitchen. Husk at man skal holde sig til de afmærkede stier i hele området.

Pga. den delvis lukket National Park gik vi glip af de øvrige planlagte seværdigheder som bl.a. Kings Creek og Summit Lake. Det må vi have til gode til en anden gang. Det kan anbefales at tjekke på parkens hjemmeside om alt er åbent.