Road trip 2004


USA 2004 Florida

USA 2004 Florida

Vores første USA rejse, 14 dage med to teenager børn

 

Efter mange kør selv ferie i Sydeuropa, med vores børn, skulle der ske noget nyt. Der var flere forskellige ønsker til sol, varme, strand, storby og shopping. Valget blev Florida.

Vi fandt kampagne billetter med British Airways i slutningen af juni og hotellerne bookede vi i samarbejde med Kuoni. Full size bilen, med ret automatgear, blev lejet direkte hos Hertz.

Denne tur foregik uden den store planlægning og uden GPS. Vi havde kun det lille Miami- og Florida kort, som fulgte med bilen. Alt gik godt, uden fejl og selv at finde tilbage til Hertz biludlejning ved Miami Airport, forløb uden problemer.

 

Miami Beach

Ferien startede med 5 dage i Miami Beach på hotel Marseille. Hotellet ligger perfekt i det sydlige Miami Beach, på Colliens Avn. Direkte til den gode strand og i gå afstand til Ocean Dr. og downtown Miami Beach.

Vi så bl.a. Miami by, besøgte en masse butikker samt tog på udflugt til bl.a. en alligator-/krokodille farm, sejlede med airboats og besøgte Everglades national park.

Efter fem dage fortsatte vi sydpå af Florida highway 1. Det er en fantastisk oplevelse, at køre over de mange berømte broer på vejen til Key West.

 

Key West

Key West er det sydligste punkt i ”fastlands” USA. Det er en hyggelig og fredelig by med en afslappet Caribisk stemning. Vi boede i fire dage på den fine gamle Casa Marina, som er et hyggeligt førsteklasses hotel i kolonistil og beliggende direkte til vandet.

I Kay West skal man se de smukke kulørte træhuse, besøge Ernest Hemingways hus og se den smukke solnedgang fra pladsen Mallory Square, der ligger idyllisk på havnefronten. Her holdes hver aften “Sunset Celebration” og der er liv og glade dage. Aften tilbringes på Duval Street, hvor du finder en masse butikker og restauranter.

Vi tog også på en snorkel og delfintur, hvor vi kom meget tæt på vilde delfiner og fik god øjenkontakt – en virkelig stor oplevelse.

Efter fire dage i Key West gik turen tilbage over de mange broer og ad den gamle Highway 41 igennem Everglades sumpene til Fort Myers Beach i det vestlige Florida.

 

Fort Myers Beach

 På Fort Myers Beach boede vi 6 dage på Holiday Inn, direkte til den brede strand, direkte til den Mexicanske Golf og med det fineste pudder sand. Fort Mayers Beach er et typisk ferieområde beliggende på en på en ø og ca. 25 km fra selve byen Fort Myers.

Her skulle vi bade og slappe af, ligesom der også blev tid til besøg i et par outlets og en tur til Fort Myers, hvor man bl.a. kan se Edisons hus.

Efter seks dage gik turen via US Interstate 75 tilbage til Miami Airport, hvor vi kørte direkte til Hertz for at afleverer bilen.

Vores første USA-rejse var nu overstået med stor succes. Annette var før rejsen lidt skeptisk for, at rejse helt til USA, hun ville hellere til Spanien. Men det er blevet ændret, nu kan vi ikke få nok af USA