Miami Beach


Miami

Miami er en stor havneby i det sydlige Florida. Det de fleste forbinder med Miami er dog Miami Beach, som er en selvstændig by beliggende på en lang smal tange ud for Miami. Det er her du finder en af USA´s bedste sandstrande.

Det er normalt i Miami Beach, at man som turist bor i den sydlige del. Der er især hernede, du finder meget af Miami Beach’s berømte art deco arkitektur med de runde hjørner og fine pastelfarver. Det er også her du finder de mange butikker og restauranter. Den nordlige del af Miami Beach er mere stille og rolig og består mest af store hoteller, som ligger direkte ud til den gode strand.

Om aftenen skal du opleve Ocean Drive i South Beach og se den farverige vrimmel af turister, wannabees og ægte kendisser, der promenerer på en af verdens mest berømte strandboulevarder.

Når du er i Miami Beach, skal du naturligvis også ind til det ”rigtige” Miami. Besøg bl.a. Little Havana, som er eksilcubanernes bydel i Miami. Her er der ægte caribisk stemning med mange restauranter, butikker hvor de ruller cigarer, gallerier og lokale som spilleer domino på gadehjørnerne.

Skal du shoppe, skal du også besøge Miami Downtown. Her finder du mange små og sjove butikker, hvor du kan købe billigt tøj, kufferter og elektronik i alle afskygninger. Vær opmærksom på, at de cubanske indehavere er dygtige købmænd, så prut gerne om prisen.

Besøg også den store havn og se nogle af de store krydstogtskibe, som udgår herfra. Miami er en god kombination af by og strand. Her er tropisk klima og kan besøges året rundt, dog med lidt mere regn i sommermånederne.

Vi har været i Miami Beach et par gange og har boet på dels på Marseilles Hotel som ligger meget central og direkte til stranden og dels på Indian Creek Hotel, som nu har ændret navn til Freehand og som også er et hyggeligt hotel med 250 meter til den gode strand.