Key West


Key West - Caribisk stemning

Hvor fastlands Florida ender begynder der en lang række små øer som strækker sig 180 km sydvest ud i havet. Disse øer kaldes Floridas Key og den sidste er Key West. For at komme til Key West, skal du kører på en af USAs mest imponerende vejstrækninger, Overseas Highway. Det er en fantastisk køretur fra Florida City til Key West på ca. 200 km, hvor du krydser hele 42 broer. Den længste er den 11 km lange, Seven Mile Bridge. Du har med sikkerhed set disse broer i mange film, giv dig tid til turen og stop undervejs, der er meget at se på.

I Key West oplever du ægte Caribisk stemning og smukke solnedgange. Der er en afslappet atmosfære og lokal folklore.  Reelt ligger Key West i Caribien, men du er dog stadig i Florida, selvom der er 250 km til Miami. Key West er det sydligste punkt I USA og der er kun 140 km til Cuba.

Om aften kan du opleve den smukke solnedgang fra Mallory Square og gå en tur på hovedstrøget Duval Street, hvor der er livligt med mange butikker og restauranter.

Du finder mange flotte træhuse i byen, herunder også det hus Ernest Hemingway boede i en årrække.

Der er gode bade- og snorklemuligheder rundt om øen, ligesom der arrangeres mange bådture, hvor der er gode chancer for at opleve vilde delfiner i deres rette element.

Vi har boet på Casa Marina Beach & Resort, som er et lækkert firestjernet med super beliggenhed lige ud til vandet.